10 години “Движение – Ние жените”

10 ГОДИНИ “ДВИЖЕНИЕ-НИЕ ЖЕНИТЕ” БЛАГОЕВГРАД

С ретро-парти бе отпразнувана 10-годишнината на нашето Движение.

Председателят на “Движение-Ние жените” Здравка Чимева и всички основателки, клубовете от Бачево и Скрабатно заедно се събраха в Механа “Старата къща” за да отбележат юбилея. В ретро костюми, автентични народни носии и ретро аксесоари дамите от Движението създадоха много настроение и прекрасна атмосфера за всички приятели и привърженици, дошли да ги поздравят и да споделят празника. гости на рождения ден на “Движение – Ние жените” бяха народният представител от ГЕРБ Даниела Савеклиева и новият лидер на БСП в Благоевград Николай Бошкилов.

За 10-те години от създаването на Движението, членовете работиха със сърце и всеотдайност за каузите – равнопоставеност, защита правата на жените и уязвимите групи на обществото, благотворителност. С настроение и плам Движението спечели много приятели и последователи и изгради партньорски взаимоотношения. Така към движението се присъединиха “Движение – Ние жените” с. Бачево и клуба на жените от с. Скребатно.

Красиво и с много настроение, тържеството достави емоцията на голям празник, като същевременно в духа на традицията бе организирана и постигната една благотоворителна кампания за деца от с. Скребатно.

В приветствието си председателят на Движението – Здравка Чимева изрази своята благодорност към всички присъстващи и припомни за нелесния път, но и последователността в действията Движението за постигане на целите си.

Десет години бяхме последователни в отстояването на идеалите на демократичното общество, десет години влагахме усилия във възпитаването на толерантност, благотворителност и взаимопомощ, защото вярваме, че светът може да бъде по-добър.

За радост на всички гости, прекрасното празненство завърши с огромна торта с логото на движението.

29.05.16

Ние жените
Logo