На посещение в Испания

По покана на Сдружение  „Българска Роза“,  дамите от Сдружение „Бланка де Навара“, и  сънародници, живеещи в далечна Испания. Членовете от Движение  Сдружение „Ние-жените“, заедно със Съюзът на Офицерите и Сержантите от запаса (СОСЗР) и приятели върнаха визитата в Испания. Първата среща между прекрасните домакини от Навара и гостите  от Благоевград  бе през месец април 2017 г. в град Благоевград България.

По програма групата посети едни от най- големите и красиви градове в Испания. Първия ден посетиха Испанският Парламент и се запознаха с историята на Мадрид, който е й най-големия град в Испания и град  Толедо – Старата столица на Испания.

Втори и трети ден посетиха Памплона, където беше официалната среща между дамите от „ДНЖ“ – Благоевград, българската общност „Българска роза“ и „Бланка де Навара“.

Четвъртият  ден посетиха Витория, която е административен център на  Баската автономна област в Испания, и Билбао с едно от най-големите пристанища в Западна Европа.

На Петия ден от програмата посетиха на Сан Себастиян, град разположен западно от границата с Франция.

При посещението си в Сарагоса, което се състоя на седмия ден, посетиха катедралата „Нуестра Сеньора дел Пилар“ посветена на Дева Мария и Исус.

Последния ден преди отпътуване за България групата се наслади на Барселона-столицата на автономна област Каталуния и втория по големина град в Испания. Другите забележителности  които видяха са „Саграда Фамилия“- визитната картичка на града, Националния дворец, „Олимпийския пръстен“, Площада „Каталуния“ и други.

Изпълнени с емоции, удовлетворени  от пътуването Ви казваме искрено,
Благодарим мили дами от “Българска роза” и “Бланка де Навара”.
Ние жените
Logo