„Движение – Ние жените” коледна благотворителна вечер

26.12.11

Традиционно, наред с веселбата, усилията бяха насочени към благотворителна цел, с убеждението че помощта е добра, когато е навременна. С проведената блоготворителна томбула бяха събрани средства за Областния диспансер за психични заболявания и три социално слаби семейства.

Председателите на НПО от Благоевград “Благоденствие и бъдеще за Благоевград”, “Днес”, “Екоюгозапад” и нашите партньори от Православен център Благоевград споделиха тържеството и подкрепиха благотворителната кауза.

Утвърдени професионалисти, дами от политиката, членове на движението и симпатизанти бяха обединени в желанието  да бъдат полезни, да бъдет част от тази светла искра на Коледа, която ни прави по-добри и подкрепиха благородната идея. Общата сума на събраните средства е 590 лв., като отчетът за изразходваните средства ще бъде публикуван.

За доброто настроение на тържеството играха прекрасните детски и юношески танцови състави “Дъга” с ръководител Анита Дюлгерова и “Астра” – с ръководител Галя Златкова. Легендата за нашия град Руска Стоименова зарадва всички гости, като изпълни народни песни от репертоара си и беше аплодирана сърдечно.

Прекрасните деца на Благоевград

Руска Стоименова – обичана и уважавана от всички

Ние жените
Logo